Slik kommer du i gang med sportsbetting

Den som aldri har spilt på sport tidligere, men gjerne har lyst til å teste ut sportsbetting er kanskje litt usikker på hvordan dette gjøres i praksis. Det er ikke så vanskelig, heller tvert om. Ønsker man å komme i gang med spill på sport er det faktisk veldig enkelt.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2.100 kr
4
1000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 5.000 kr

Finn en bookmaker på nettet

I dag er det færre og færre som spiller fysisk hos en kommisjonær. De fleste gjør det online fordi det er veldig enkelt. For det første kan man da spille fra hvor man vil, enten det er hjemme eller når man sitter på bussen. Dernest er tilbudet enormt på nettet og man finner enkelt et bettingselskap som passer godt. Mange starter gjerne hos en stor og kjent bookmaker som de har hørt navnet på tidligere og/eller sett reklame for på TV. Imidlertid finnes det hundrevis av gode norske bettingsider, så det viktigste i starten er egentlig å se på hva de tilbyr av spillemuligheter. Er man bare opptatt av fotball er dette kanskje ikke så viktig siden det er den største idretten innenfor sportsbetting og alle tilbyr det meste der, men er man mer fokusert på andre idretter er det greit å gjøre litt mer research. Det er nemlig det totale tilbudet av spillmuligheter i sportseksjonen hos en bookmaker som avgjør om man er generelt opptatt av spill på sport.

En god sportsbook skal ha tusenvis av daglige spillmuligheter på både odds og liveodds innenfor det meste av idrett. På den måten blir valgmulighetene størst. I tillegg er det også greit å se på om tippesider jevnt over tilbyr spill til gode markedsbetingelser. Det behøver ikke å være de beste oddsene på alt, men det er helt klart en stor fordel om bookmakeren er blant de beste på de sportene man ønsker å spille på.

Slik kommer du i gang med sportsbetting

Registrer deg, ta bonusen og lykke til!

Når man har funnet bettingselskapet som virker mest fristende, er det meste gjort i forhold til å komme i gang med spillingen på sport. Da handler det om å registrere seg hos den aktuelle bookmakeren. Det gjør man enkelt og greit ved å gi fra seg personlig informasjon som er påkrevet for å foreta en fullstendig registrering. Ofte kan det være greit å legge igjen betalingsinformasjon også. Det gjør det lettere når man skal spille. Når man har registrert seg er spillekontoen åpnetog det er bare å plassere noen veddemål på sport. Når man setter inn penger for første gang blir man også tilbudt en sportsbonus, med penger eller gratisspill. Takk ja til den og så har du enda mer å teste vinnerlykken med!