Betting på Esport – odds på elektronisk sport

De siste årene har elektronisk sport gjort utrolige fremskritt, og dette er kanskje mest tydelig med esports betting, som har vokst betydelig. Fra det faktum at noen få bettingselskaper hadde noen odds på esports, er det i dag et ekstremt stort utvalg av mange alternativer. Det er til og med noen bookmakere som bare har esports og ingenting annet i tilbudet.

Utviklingen forventes å fortsette og i dag kan for eksempel motta rene oddsbonuser for esports og finne eksklusive tilbud som boostede odds, free bets og risikofrie spill på esports. Oppdag alle esport odds som er tilgjengelige i dag hos norske bookmakere.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2.100 kr
4
1000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 5.000 kr

Disse idrettene er vanligst for betting

Det er flere forskjellige esports å oppdage i esports betting. Disse sportene er de mest populære og har det beste utvalget av odds og markeder. Men rekkevidden er selvfølgelig større, men vi har listet de mest populære alternativene nedenfor.

Dota 2

Dota 2 er en av sportene som har flest markeder å velge mellom. Det er vanlig å satse på kampvinnere, men du kan også satse på det totale antallet kort i kampen. Det er også handicap på kart tilgjengelig. Dota 2 har tatt verden med storm, og alt tyder på at den vil fortsette, noe som er merkbart blant antall tilgjengelige odds.

CS: GO

CS: GO er den desidert største sporten i Norge. Dette gjenspeiles tydelig i CS:GO betting, som er den største kategorien av alle idretter hos norske bookmakere. Det arrangeres mange turneringer hvert år med millioner i premiepenger. Blant de mest populære markedene er kampvinnere, resultater på individuelle kart og over/under. I CS: GO er det de første tre kartene du kan vinne, og du kan spille på hvert enkelt kart.

Rocket League

Dette spillet har blitt en internasjonal suksess på alle nivåer. Spillet kombinerer bilspill og fotball. Rocket League har blitt så stort at det arrangeres årlige turneringer med millioner i premiepenger. Det er mange markeder tilgjengelig som en vinner av en kamp, ​​antall mål i kampen og mye mer. Selv om du ikke liker å satse på Rocket League, anbefaler vi deg med Playstation å skaffe spillet.

League of Legends

League of Legends, eller LoL som spillet og kalles, har også hatt en utrolig utvikling de siste årene. Hvert år avholdes flere store mesterskap, og det er på disse mesterskapene at det også er de beste oddsene å finne. Under de store turneringene kan du plassere langsiktige odds, men det er også markeder for hver enkelt kamp.

EA Sports Games

Det er mange sportsspill i regi av EA Sports. NHL og FIFA er de vanligste i Norge, men også NBA2K og Madden er populære internasjonalt. Alle disse sportene har VM hvert år, og det er også mange andre turneringer der verdens beste spillere samles. Du kan satse på alle de nevnte sportene til gode odds hos bookmakere. Markedene er i utgangspunktet identiske med sporten spillet handler om. På FIFA finner du fotballodds og NHL finner du odds som er vanlige på ishockey.

Bruk en oddsbonus på Esport

For å få en best mulig start på bettingen din på esports, kan vi varmt anbefale en velkomstbonus. Det kan komme i mange forskjellige former, men når du registrerer deg som ny kunde, vil du vanligvis kunne motta en innskuddsbonus. For eksempel kan et tippeselskap tilby deg en 100% bonus opp til 1000 kroner. Et innskudd på 1000 kroner gir deg 2000 kroner å spille for.

Bettingselskapene i Norge lar deg bruke bonusen til hvilke odds du vil så lenge du oppfyller omsetningskravene og minimumsoddsene. Derfor kan du bruke bonusen din på Esport hvis du har lyst. Når det er store finaler eller turneringer, er det vanligvis boosted odds, risikofrie spill og andre spennende midlertidige oddsbonuser.