Få et gratisspill

Alle elsker det som er gratis. Det gjør også de som holder på med sportsbetting, og mange norske casino frister hele tiden nye og eksisterende spillere med bonuser, gratisspill og andre goder. Som oftest er det greit å takke ja da tilbudene gir muligheter for gevinster som man ellers ikke ville fått uten å bruke egne penger. Samtidig er det greit å se litt på betingelsene for slike tilbud før man takker ja til dem, ellers kan man bli overrasket den dagen man vinner.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2.100 kr
4
1000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 5.000 kr

Gratisspill som velkomsttilbud eller i forbindelse med kampanjer

I stedet for rene sportsbonuser er det mange bookmakere som heller gir nye spillere et velkomsttilbud i form av et par gratisspill til en viss verdi den første gangen man setter inn penger på spillkontoen. Typisk ligger disse mellom 100 og 200 kroner. Vanligst er 100 kroner. Gratisspill kan brukes til spill på sport og virker i praksis som en sportsbonus siden man kan spille uten å bruke egne penger.

Dette benyttes oftest som et velkomsttilbud til nye spillere, men også de som allerede er spillere hos en bookmaker får tilbud om gratisspill. Dette kan være som et generelt tilbud til alle spillere i forbindelse med en stor idrettsbegivenhet eller som en premie i en konkurranse. Det kan også komme som et personlig tilbud på e-mail eller sms om man har vært inaktiv en periode. Da bruker bookmakeren dette tilbudet for å reaktivere spilleren igjen. Uansett hvordan man får et gratisspill så er spillet på bookmakerens regning.

Få et gratisspill

Les vilkår og betingelser

Erfarne spillere vet samtidig at gratisspill ikke er noe bookmakerne gir bort for å være snille. Hadde de gjort det hadde det vært dårlig butikk over tid. Derfor kommer slike spill med vilkår og betingelser. Innenfor norsk tipping er de to viktigste uttrykkene med liten skrift omsetningskrav og minsteodds. Omsetningskrav er hvor mange ganger en gevinst vunnet med for eksempel et gratisspill må spilles for før den kan tas ut i ekte penger. Typisk ligger disse på 5 til 10 ganger. Samtidig må det også spilles til minsteodds. Det mest vanlige er odds mellom 1,80 og 2,00, men de kan variere fra 1,50 opptil 2,50. Dette innebærer dermed en risiko for at man mister deler av eller hele gevinsten mens man gjennomspiller betingelsene for gratisspillet. Det kan selvsagt forekomme at omsetningskravene er lavere eller at et gratisspill deles ut uten omsetningskrav, men i det siste tilfellet vil det i stedet være begrenset hvor mye man kan vinne med det.