Hvordan velge Bookmaker?

De viktigste avgjørelsene i online betting har ingenting å gjøre med om du plukker høyre side eller totalt resultat i et spill. Den avgjørende beslutning er å plukke den rette online bookien. Det er dusinvis av spillselskaper som tilbyr online sportsspill på nett og de fleste tilbyr i stor grad faktisk de samme tjenestene. Så hvordan velger du den rette? Nedenfor er det ramset opp noen tips som er lurt å tenke på før du velger bookien.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2.100 kr
4
1000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 5.000 kr
Hvordan velge Bookmaker?
  1. Hva liker du å spille på?
  2. De aller fleste bookies vil tillate på de aller mest populære sportsgrenene. Er du en av de få som ønsker heller å spille på underholdning (som vinner «Idol») eller utfall av en politisk valgkamp, er det vel å foretrekke de aller største bookies, da det er mest sannsynlig at disse vil kunne tilby disse typer tjenester.
  3. Nedetid for bookiens nettsted. Prøv å gå inn på bookiens hjemmeside på ulike tidspunkt i løpet av dagen, spesielt i rush betting timer. Du vil da få en pekepinne på hvor fort deres nettsted laster og eventuelt sikre deg om at det ikke oppstår tekniske problemer med oppdateringer og tippesiden.
  4. Spill hvor som helst. Mange av oss elsker å spille hvor enn helst, men mange av oss kan heller ikke sitte på datamaskinen hele tiden. Sjekk om bookien nettside tilbyr spill gjennom smarttelefon, og at det heller ikke kreves noen form avgifter for å plassere dine spill over telefonen.
  5. Sjekk ut odds og anmeldelser. Hva sier andre tippere om bookien? Når du tipper på et lag vil du ha gjort din research om laget, det samme burde du gjøre om din bookie. Les gjerne noen vurderinger om forskjellige bookmakere før du velger.
  6. Velkomstbonus. Husk at bookiene skal tjene penger til livets brød, de også. Det vil si at hvis det høres for godt ut til å være sant, er det mest sannsynlig ikke sant. Ikke åpen en konto hos en bookmaker, kun fordi denne gir deg den høyeste velkomstbonusen. Det er alltid en catch ved disse. Noen ganger må du ha innsatser på mer enn 20 dobbelte av innskudds pluss bonus før du kan gjøre et uttak i det hele tatt. Innen den tid har du nok tapt bort innskudd og odds bonus og du er allerede i minus.
  7. Kundeservice. Det er ingenting mer frustrerende å sitte og vente på telefonen i 20 minutter for å få hjelp. Still gjerne falske spørsmål via samtale, e-post eller chat for å teste hvor lang tid det tar å få et rimelig ordentlig svar tilbake. Snakker dem i tillegg samme språk som deg?