Betting på Premier League

I Norge er interessen for Premier League helt sprø og dette merkes også hos spillselskapene i Norge. Utvalget av odds og markeder er det største innen betting i Premier League og det er utrolig mange alternativer for de som ønsker å oppdage odds i den britiske toppligaen. Følg Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool og de andre 16 lagene som utgjør tittelen hvert år for å kunne kalle seg Storbritannias beste fotballag.

En kamp hos norske bookmakere har ofte mer enn 500 forskjellige markeder, noe som gjør at det er massevis av odds å oppdage for de som vil. Dette gjelder uansett om du legger et spill før kampstart eller ønsker å plassere en odds live på en pågående kamp.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2.100 kr
4
1000 NOK
5
100% opptil 2000 NOK
6
100% opptil 5.000 kr

Langsiktig betting på Premier League

Allerede før det er tid for premiere er det odds som skal plasseres. Da kan du tippe på hvem du tror vinner Premier League når de 38 rundene er spilt. Du kan også tippe på hvilke lag som vil være blant topp 4 og dermed automatisk kvalifisere deg til Champions League neste sesong. Det er også mulig å tippe på hvilket av to lag som vil være på toppen av tabellen. For eksempel hvilket lag som blir best i London, Manchester eller Liverpool.

De forskjellige spillerne i ligaen kan også spilles på. Du kan for eksempel tippe på hvem som kommer til å score flest mål i løpet av sesongen eller hvilken spiller som får flest målgivende pasninger. Det er totalt mange ulike markeder foran sesongen som kan være morsomme å oppdage.

Vanlige oddsmarkeder i Premier League

Siden det er verdens største og beste liga du satser på, er det selvsagt mange alternativer tilgjengelig. Du kan for eksempel spille på flere hundre markeder i hver kamp. Eksempler som finnes er matchvinnere, antall mål og hvilken spiller som scorer. Når det er store kamper, derbyet eller om det er en norsk spiller som spiller, har norske tippesider som regel ekstra tilbud tilgjengelig.

Totalt er det ingen liga som har like stor interesse og det kommer tydelig frem i tilbudet også. Dermed er det den optimale ligaen for betting. Du vil ha mange alternativer som vi er sikre på at du vil sette pris på når du satser på Premier League.

Manchester United har flest titler

Det er seks lag i Premier League som vanligvis kalles Big 6. Dette handler om Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham. Men de siste årene har Leicester også havnet i topplasseringene. Disse lagene har flest fans i Norge og det er også størst interesse når de store lagene spiller. Du kan oppdage mange forskjellige alternativer i innsatsen din når du spiller på disse lagene.

Manchester United har flest ligatitler totalt ettersom laget har vunnet så mange som 20 Premier League-titler. Men selv om klubben fortsatt er en gigant, har sportslig suksess avtatt siden Sir Alex Ferguson sluttet. I dag dominerer Manchester City, Liverpool og Chelsea Premier League.

Nordmenn i Premier League

I dag er det tre norske spillere i Premier League. Dette er Joshua King i Watford, Martin Ødegaard i Arsenal og Kristoffer Ajer i Brentford. Men de mest kjente spillerne i ligaen noensinne er Tore Andre Flo og Ole Gunnar Solskjær. Med tanke på hvor mange gode spillere Norge har som kommer nedenfra, vil det garantert bli flere norske spillere i Premier League snart. Kanskje gjør Haaland overgang til en av toppklubbene?

For å få mest mulig ut av Premier League bettingen din kan du også motta en oddsbonus hvis du ønsker det. Det gir en virkelig god start på odds på Premier League og du får mer penger å spille for.