Det er nå avgjørelsene i Tippeligaen kommer

For mange har fotballen fått for stort påvirkning på alle tv-kanaler og det går nesten ikke en dag uten at fotball nevnes enten i nyheter eller andre programmer. Men for mange er dette selve innholdet i hverdagen og livet, og for noen, spennende stunder som står foran tilhengerne. Tippeligaen er inne i sine ti siste runder, og nå vil det avgjøres hvem som tar medaljene, hvem som får spille internasjonal fotball til neste år, hvem som rykker ned og hvem som må spille for sitt liv i Tippeligaen.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
50% opptil 1000 kr
2
Opptil 1 000 kr
3
500% opp till 500 kr
4
500% opp till 500 kr
5
100% opp till 1 000 kr
6
5 x gratisspill 100 kr
7
100% opptil €100
8
3 x 200 kr gratisspill uten omsetningskrav
9
250 kr gratisspill hver uke
10
3 000 kr

Topplagene

Det er to lag som har dratt ifra de andre, og det ser ut som om det er disse to lagene som skal kjempe om gullet. Det er selvfølgelig snakk om Rosenborg og Brann. De to lagene som gjennom tidene har sanket flest serie -og cup-medaljer og som representerer de to desidert største byene for fotball. Sarpsborg 08 er også et lag å regne med i toppen, og spiller for første gang også i internasjonale turneringer med sitt intense engasjement. Disse er veldig populære å spille på tippesider.

Overraskelsene

Årets store overraskelser så lang må først og fremst være nykommeren Ranheim. Klubben som kommer i skyggen av storebror Rosenborg, har til nå karret seg fast på øvre del av tabellen, og har slått store lag som Strømsgodset, Odd og Molde. Man kommer ikke over skuffelsen Lillestrøm står for. Laget som har vært i den øverste divisjonen lengst, ser nå ut til å ryke rett ned for første gang på nesten 50 år.

Det er nå avgjørelsene i Tippeligaen kommer

Skuffelsene

Tippeligaen har mange gode lag, men i år er det flere lag som virkelig har skuffet. Molde kommer kanskje først i denne sammenligningen, fordi man anså at de skulle være med å kjempe om de helt store medaljene og få spill internasjonalt neste år med sine prestasjoner. Det kan likevel se ut som de berger både medalje og Europa-spill med en god sluttspurt. Likevel har ikke laget prestert på det nivået mange håpet på.

Odd er et annet lag mange satt sin lit til. Men på nåværende tidspunkt ser det svært dystert ut. Selv med små ressurser har Odd vært et lag å regne med i mange sesonger. Man kan nok skylde på stadige oppkjøp som krever nye spillere til å fylle plassene som er åpne.

Strømsgodset og Vålerenga har også glimret med sitt fravær på øverste del av tabellen. Innhøstingen har vært elendige for begge lag, og hva de kan få til på de få kampene som gjenstår er ikke sikkert.